O nama

Ideja Paketara je jednostavna – želimo da onlajn prodavnice funkcionišu precizno, brzo i da uspešno pobeđuju konkurenciju.

Šta je potrebno da bi se postigao rezultat?

Više od 3 godine radimo na razvoju dropshipping biznisa u Srbiji i Evropi. Naš tim pokriva sve potrebne delatnosti u radu i razvoju jednog e-commerce biznisa i iz tog razloga znamo da je vlasnicima onlajn prodavnica najveći problem logistika oko pripreme, skladištenja, slanja i praćenja pošiljki.

Ko je paketar?

Specijalista u svojoj delatnosti koji će učiniti sve da Vaši paketi stignu u roku od 24h od trenutka narudžbine na sajtu.

Koje države pokrivamo?

Pokrivamo Srbiju i Makedoniju.

Sa koliko magacinskog prostora raspolažemo?

Raspolažemo sa savremenim, dobro opremljenim i automatizovanim skladišnim prostorom od preko 3000 m2. Nismo kao Amazon, ali biste se iznenadili kako smo dobro organizovani.

Odgovorno rukovanje Vašom robom

Paketar Vam garantuje punu odgovornost za stručno i pravilno rukovanje sa Vašom robom, kao i pravilnu i pravovremenu evidenciju u automatizovanom prodajnom procesu.

Paketar će brzo i efikasno da obrađuje Vaše porudžbine, skladišti Vašu robu i vodi kompletnu logistiku oko slanja paketa, uključujući i fiskalizaciju celog procesa.

Magacinska prostora
1 +
Zadovoljna klijenta
35
Godina iskustva
3 +