Usluge

Usluge su napravljene da sveobuhvatno pokrivaju proces onlajn prodaje, tako da za razliku od ostalih ponuda na tržištu, sve imate na jednom mestu.

Kako Paketar poboljšava Vašu e-prodaju?

Nakon višegodišnjeg aktivnog iskustva u razvoju e-commerce biznisa, znamo kako da istrčimo maraton i pobedimo konkurenciju.

Skladištenje robe, paketa

Vaša roba će biti bezbedna i pravilno skladištena na preko 3000 m2. Pored toga, imaćete digitalnu evidenciju lagera u magacinu u svakom trenutku.

Pakovanje robe

Dosadilo Vam je da sarađujete sa deset različitih podizvođača kako biste napravili rešenje za izgled Vašeg paketa? Zaboravite na takve situacije, jer Paketar sarađuje sa proverenim profesionalcima.

Slanje paketa i logistika

Za pojedinačan webshop nije jednostavno da sarađuje sa svim kurirskim službama i izabere najbolju opciju. Dozvolite da Paketar to uspešno izvede za Vas.

Testiranje robe

U slučaju da niste sigurni da je roba 100% ispravna, možemo da testiramo sve pre slanja, kako bi Vaš kupac bio 100% zadovoljan.

Integracija sa WooCommerce, Shopify i Magento

Imamo zasebne dodatke koji su razvijeni da putem API komuniciraju sa Vašim e-commerce softverom za prodaju i šalju logističke podatke za uspešnu prodaju.

Automatska e-fiskalizacija

Paketar je osmišljen da Vam komplikovane birokratske procese potpuno ukloni. Elektronski fiskalni računi se automatski izdaju i šalju kupcima.

Analitički panel

Vidite sve podatke, na način kako Vam najviše odgovara. Znate u svakom trenutku stanje lagera, isporuke u toku. Uz Paketar budite u potpunosti upoznati sa poslovanjem.

Digitalne usluge - održavanje sajta*, optimizacija i copywritting

Kada Vam je u okviru osnovne delatnosti prodaje i funkcionisanja sajta potrebna pomoć, Paketar može da Vam pomogne, brzo i sa odgovarajućim stručnjacima. *Dostupno samo na zahtev.

Uvoz, kupovina i preuzimanje robe od dobavljača

Zauzeti ste da izvršite proces uvoza robe od dobavljača? Paketar će izvršiti ceo proces za Vas.